Nosaltres

Amb el Nadal de 1975 neix Tugores Òptic, empresa entusiasmada amb els reptes que oferia l’òptica, l’optometria, la contactología, la audiología, …

   La vocació de servei, les ganes de millorar i estar al dia, va fer aparèixer en 1996 Hiper Òptica i amb la incorporació de nous Diplomats en Òptica i Optometria en la saga familiar va fer que es convertís en TUGORES ÒPTICS i amb això un tercer punt de venda.

   Avui seguim treballant amb un esperit rejovenit i renovades ganes d’oferir les muntures més actuals, les noves tècniques i instruments de refracció amb el taller més avançat, d’assessorar i seleccionar en l’àmplia gamma de lents de contacte, de seguir les noves tecnologies en audífonos digitals programables i d’oferir els últims instruments per al mesurament de fenòmens meteorològics i per a la visió de cossos celestes en el llunyà espai.

La tenda

Agradar-se a si mateix i als altres, és tan important com aconseguir una bona visió. Per això a Tugores Òptics donem gran importància a les muntures.

Hem seleccionat una àmplia gamma de marques de muntures que poden adaptar-se als més moderns, als més petits de la casa, que conten amb els dissenys més bonics i divertits del mercat, tenim també ulleres tecnològiques (nous conceptes i materials) i també als més clàssics.

Representam a marques de prestigi, com: Ray·Ban, Silhouette, P+, Etnia Barcelona, Jisco, Calvin Klein, Gant, Dolce & Gabanna, Versace, DKNY, Versus, Nike, etc.

Optometria

Treballem amb les més prestigioses fàbriques de lents oftálmics a nivell nacional i internacional (Zeiss, Indo, Prats, Rodenstock, Hoya…), el que ens proporciona una amplísima oferta a l’hora d’escollir les lents més adequades per a vostè, assegurant-nos així d’oferir les últimes tecnologies en maquinàries i processos a més de tenir les últimes innovacions en òptica (progressius més còmodes i personalitzats, lents més fines i precalibrades, …ect) .

Els cristalls d’ulleres són elaborats especialment a comanda. D’aquesta forma es consideren al detall fins i tot les més mínimes exigències individuals tenint en compte la muntura triada, la graduació i les distàncies individuals de cadascun.

 

Dins el nostre gabinet tenim els darrers aparells amb la darrera tecnologia i precisió sen quant a optometria.

Audiologia

L’audició satisfà diversos propòsits: és essencial per a la comunicació verbal i per a l’adquisició del llenguatge, no només hem d’escoltar les paraules sinó també l’entonació que normalment determina el significat exacte del missatge.
A més, és necessària per a la percepció del so (per exemple música) i el seu ús per a l’orientació. Per exemple, un vehicle que s’acosta en direcció contrària és sovint escoltat i localitzat abans que realment ho vegem.

   Tugores Òptics ofereix la seva gran experiència i qualitat en audiologia. Aquest camp està en constant desenvolupament, per això oferim sempre les últimes innovacions.

   Realitzem taps a mesura (bany, antirrenou, …)

El nostre propi taller

Un altre dels nostres punts importants es que disposam de un taller propi de reparació que ens permet montar qualsevol tipus d’ullera disponible actualment al mercat així com poder realizar una gran part de reparacions possibles.

Si ja ens coneixes, saps del que som capaços. Si no ens conexies i creus que les teves ulleres ja no tenen solució, posa’ns a prova. Ens pots consultar i de segur que et sorprendàs.

Contacta amb nosaltres

HIPER OPTICA TUGORES

C/PERAL 6, SA BASSA


Telèfon:

971 843 291
WhatsApp: 644 75 44 42


E-mail:

info@tugoresoptics.com